Vardagslivet är igång igen

Hej på er!

Oj, idag har jag hunnit sjukt mycket! Mötte ju upp Julia på Odenplan klockan 1 och vi tog tunnelbanan in till Hötorget och så började vi gå runt i affärer, vi hittade båda jättefina grejer och riktiga fynd! (lägger upp senare). Sedan när vi stod inne på H&M så kom våra kära pojkvänner inklampandes! 🙂 Så vi gick vidare och letade efter Espresso House eftersom att vi ville ha chailatte och vi gick och gick längst Kungsgatan men tror ni vi hittade något? Nej. Tillslut kom Fredric på en annan Espresso House som vi gick till och fick vår kära chailatte! Haha. Sedan följde Fredric mig till skolan där jag hade en 20 minuters genomgång om hur idrotten ska bli, sedan kom han och hämtade mig och så åkte vi ut hit! Jag tvingade honom nyss att bada också… haha det finns en mycket fin film på det som jag funderar på att lägga ut!

Men tack till Julia för idag 🙂 Vi hörs snart!


Söta Julia!


Ja här kämpar man och står i!


Haha fjollfredric…


PUSS PÅ ÄLSKLING!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Det var jätte mysigt verkligen, ska vi gå och ta en chai latte nån dag i veckan ? Kan typ vilken dag som helst! Puss gumman

    Julia - svarar 2009-08-25 22:37:39 http://gulljulls.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!