mobilblogg: bussväntan.

0-3ac777afc70fbd8c0d1a320fd9a8971c.png

Kolla varifrån!

mobilblogg: bussväntan. Helloj! Nu sitter jag här och väntar på bussen igen. Nervös, av privata skäl! Jag hoppas verkligen att jag kommer vara piggare idag, vilket jag inte tror men. Igår var jag nämligen så sjukt trött så jag tror ärligt talat inte att jag hörde ett ord av vad någon lärare sa. Ni vet när det blir sådär att man sitter och lyssnar, men egentligen så lyssnar man inte utan sitter i helt egna tankar. Men nej, nu ska jag inte låtsas att jag tror att det blir bättre idag för det tror jag inte med tanke på hur lite jag sovit. Ikväll blir det tio, bums! Nej nu kommer jag må illa om jag skriver mer. Hörs senare så får ni en gullig liten egoFjortis bild att kika på också, tagen bara för er skull! 😀 Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!