Mobilblogg: äter!…

0-7a3fe3cbb47e0dc2a21ee83c3a4bd3ba.png

Kolla varifrån!

Mobilblogg: äter! Vi fick sluta mycket tidigare än väntat så jag gick hem till älskling som hade håltimme och gick med honom till odenplan där han skulle ta tunnelbanan och jag ska möta julia. Bara det att jag var femtio minuter tidig och hur dödar man tiden då? Jo man hittar ett åhléns! Haha. Och nu har jag satt mig på en jensen restaurang och äter en wrap! Men nu ska jag gå ut och möta julia! Puss <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Har lagt upp en fin bild på dig från idag på min blogg 🙂 och skrivit ett jäääätte lååångt inlägg, haha! Vi måste verkligen göra om de! Puss

    Julia 2009-08-25 16:35:37 http://gulljulls.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!