Mitt smink del 1 – Primer

Tänkte starta en ny grej i några dagar som jag kallar… "Mitt smink", det blir bra! Skriver om en sminkprodukt jag använder till vardagssminkningen varje dag, och skriver om dem i den ordningen som jag använder dem! Hoppas ni gillar det 🙂

Innan jag lägger foundation så använder jag Skin Serum från Make up store som funkar precis som en primer. Man använder den för att skydda huden från alla farliga ämnen i smink och resulterar då i bättre hy och tydligen för tidigt åldrande (detta vet jag inget om, haha) iallafall. Den får även sminket att hålla mycket längre utan att smeta ut sig eller släppa som det gör annars. Huden blir även löjligt len och mjuk! Rekomenderar verkligen 🙂

Namn: Skin Serum
Finns: Make up store
Kostar: 345:-

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • jag tror den har hamnat på fel kategori 🙂

    2009-10-06 18:24:53
    Svara
  • jag tror den har hamnat på fel kategori 🙂

    2009-10-06 18:23:23
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!