Konstiga människor…

tänkte säga en grej som jag gärna vill ha svar pöå tal på!
det är lite konstigt..
du länkade videblogga på din blogg som andra tjejer som har blogg, och lagt ut som videoblogg på youtube. kommrt inte ihåg vad du skrev men typ det är så pinsamt, dom kan inte vara seriösa osv och sådanna nedlåtande kommentarer till det. och du skrev även dom får skylla sig själva som lagt ut det!
men hon som gjorde en fjortisvideo och tagit bilder på dig från din bdb? är inte det samma sak som du gjort mot dom andra tjejerna ? du " får väl skylla dig själv att du lagt ut bilderna" på din bdb.
och du skulle tydligen anmäla henne för att hon tagit bilder från din bdb och lagt med i en video om fjortisar!
men du har alggt upp länkar frn videbloggar och skrivit kommetnareer som ""eeeeeeeeeeeeeeeeeeh", kan man bli mer blåst? " och "Inga kommentarer….
" och
"Alltså shit, dehär är ju verkligen pinsamt…." hur schyst är det mot att skriva ett ord, fjortis? du är inte precis bättre själv..
men iaf, för övrigt tycker jag din blogg är kanon!

Herrejäklar, att ladda upp bilder på Bilddagboken och en video på Youtube är inte likadant! Det står klart och tydligt under bilddagbokens regler, kan t.om citera "Du får inte kopiera andra användares bilder utan att först ha frågat upphovsrättsmannen om lov.", det står dessutom "På Bilddagboken äger användarna sina bilder.", därifrån kan jag säga att ingen har bett mig om lov att ta mina bilder för att sedan göra en video utav det. Dessutom så har JAG all rätt att lägga ut videosar från Youtube, för när man laddar upp en video så får man själv välja ifall man vill dela med sig embed koden till andra så att dom kan dela med sig videon på ett eller annat sätt. Så jag har all rätt att visa deras videosar, dessutom är det JAG som äger bilderna jag lägger ut. 
                     Med tanke på att du verkligen tog illa upp här antar jag att du har tagit åt dig av det jag sagt. Jag tror jag gjort mig förstådd. Det är väl dessutom inte bara jag som ser att dom på videosarna inte är sig själva, om det bara är jag som ser det så vet jag inte vart världen är på väg. Är det så man ska bete sig för att få uppmärksamhet i bloggvärlden, hade inte dom varit så fake så hade dom aldrig fått den uppmärksamheten som dom har just nu, dom hade inte varit ett shit. Dom borde faktiskt tacka mig för att jag ger dom mer uppmärksamhet, precis det dom vill ha! Attentionswhores som Fredric kallar dom.

Hoppas du förstår bättre nu!

                   

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!