Älskling har somnat..


Haha ja, som ni ser har Fredric somnat i soffan… och jag har inte samvete nog för att väcka honom. Kul… Vad ska jag hitta på nu då!? Hm, passar nog på att gå upp och äta 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hittade en videoblogg som du hade gjort på youtube men den var säkert gammal! men måste säga, du verkar verkligen vara dig själv i dom/den, inte som alla andra som använder i för varje ord dom säger. tack till det! förresten intressan blogg (: haha, var bara tvungen att kommentera. 😉

  Sandra 2009-08-25 19:51:02 http://tropique.blogg.se/
  Svara
 • tänkte säga en grej som jag gärna vill ha svar pöå tal på!
  det är lite konstigt..
  du länkade videblogga på din blogg som andra tjejer som har blogg, och lagt ut som videoblogg på youtube. kommrt inte ihåg vad du skrev men typ det är så pinsamt, dom kan inte vara seriösa osv och sådanna nedlåtande kommentarer till det. och du skrev även dom får skylla sig själva som lagt ut det!
  men hon som gjorde en fjortisvideo och tagit bilder på dig från din bdb? är inte det samma sak som du gjort mot dom andra tjejerna ? du " får väl skylla dig själv att du lagt ut bilderna" på din bdb.
  och du skulle tydligen anmäla henne för att hon tagit bilder från din bdb och lagt med i en video om fjortisar!
  men du har alggt upp länkar frn videbloggar och skrivit kommetnareer som ""eeeeeeeeeeeeeeeeeeh", kan man bli mer blåst? " och "Inga kommentarer….
  " och
  "Alltså shit, dehär är ju verkligen pinsamt…." hur schyst är det mot att skriva ett ord, fjortis? du är inte precis bättre själv..
  men iaf, för övrigt tycker jag din blogg är kanon!

  2009-08-25 19:44:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!