Fannys Fredric gästar!

Vad sägs som det här nu  då. Fanny sitter och klagar över allt  möjligt, bloggen,  människor och Falun medans jag själv klurar ut hur jag ska rädda denna blogg från total undergång! Okej, det var inte fullt så sant dock, sitter i själva verket och trycker i mig Malaco godis och njuter av den tiden som är, men nästan! Men iallafall, hon hotar med att lägga ner bloggen för att det tydligen går så "dåligt". Jag sade i stil med, "Alla bloggare har sina ups&downs", dessutom så sviker hon mer än 450 människor där ute – ni alltså. Det fick henne att tänka om!
               Det ni inte vet är att jag kommer bli hennes nya drivkraft, bortsett från att jag är hennes nuvarande bloggassistent som hon kallar det, samt pojkvän, så kommer jag faktiskt försöka få hennes vilja med bloggningen att öka. Detta genom att själv börja blogga, och få henne att tagga till lite! Se henne skriva i sin blogg och fråga mig om vad fasen hon ska skriva om är en plåga, she’s losin’ it!
Bloggning handlar om självdisciplin, ha god kontroll över sig själv under pressade situationer, hon känner sig pressad över bloggen. Självdisciplin har hon, men det kan förbättras (tror hennes mens kickar in snart dessutom)! Ni ökar hennes vilja att skriva, glöm inte det. Rent teoretiskt tänkande så är allt det här erat fel, skojsi!

Snart så smäller det! Säg inget till Fanny!

Yours,
Fredric

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Kommer alltid läsa fannys logg no matter what ;D

    BB 2009-08-25 22:51:42
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!