Svar på tal – Hur känns det att ha de läsare du har?

selina om Ännu en fråga till er söta läsare!:

genom youtube. 🙂
ja har en fråga till dig.
Hur känns det att ha en "ganska" stor blogg ,
men läsare från hela landet?
Jag är respektive från Motala i Östergötland ,
har du vart där ngn gång , elle vet du ens vart det ligger (A) .
btw. du är äkta & diggar din blogg grymt mycket 😀

Svar: Oj! Ja, hur känns det? Haha. Jag vet inte riktigt, det är sjukt kul att så många männsikor vill läsa om mitt liv och vad jag har att säga men samtidigt så är det lite läskigt. Vad är det för männsikor som läser egentligen? Dem vet allt om mig och jag vet inte ett skit om dem? Det är lite läskigt men det blir ju roligare och roligare att blogga för varje extra läsare som kommer till bloggen. Jag får frågan om jag tycker att jag är känd och ibland hur det känns att vara känd och jag har lååååångt ifrån så pass mycket läsare så man kan kalla sig det. Däremot så antar jag att jag har lite fler än många andra. Jag skulle gissa på att det är vanligast att ha mellan 20-100 unika på sin blogg varje dag, så ja, jag har lite fler. Men som svar på din fråga, det känns sjukt roligt och jag försöker jobba mig uppåt men ibland kan det vara lite jobbigt också. Hade jag haft färre läsare hade jag bara kunnat skita i bloggen en dag när jag inte orkar, det kan jag inte nu. Men det väger ingenting emot allt det roliga som kommer med mitt antal läsare! Ni är bäst!

Och nej, jag tror faktiskt inte att jag har vart i Motala.. 😮 kanske åkt igenom men inte riktigt vart där men jag har en aning om vart det ligger 🙂 Tack och hoppas du fick svar på din fråga! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!