Frukost

Hej!

Förlåt att jag försvann igår men jag och Fredric somnade i soffan och vaknade runt 5 och då hade Jonatan inte kommit hem än, så med lite panik försökte jag hitta min mobil och så ringde jag upp honom. Då var han kvar och sa att han skulle sova där, och vi var på tok för trötta för att bry oss. Så vi gick upp och la oss, vaknade runt 11 och sedan dess har vi ätit frukost ute på altanen och hoppat studsmatta och även ringt och hotat Jonatan med att komma dit om han inte kommer hem snart. Haha.

Det är superskönt väder här idag så jag funderar på att gå ner och bada faktiskt, man ska ju passa på medans man kan! Mina föräldrar kommer väl hem om ca 3 timmar, så jag ska plocka upp lite i köket också.


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • det är just det jag behöver hjälp med, jag vet intehur man görhaha 🙂
  Men texten och och överskriften (rubriken jag vill ändra färg och annan stil)
  addamig på msn?:)
  så kan vi snacka där om bloggen ist om du vill :)<3

  olivia 2009-08-23 15:11:52 http://oliviiaasvensson.blogg.se/
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!