Mogna "barnvakter"… haha

Haha jag och Fredric beter oss redan som nåt… jag vet inte…! Hahah.

När vi fick reda på att Jonatan skulle iväg på nån fest hos en tjej i hans klass på gatan nedanför så sprang vi upp och började styla honom! Haha. Jag slängde på honom hans snyggaste kläder, Fredric valde parfym och kletade i wax i håret på honom och sedan skulle vi försöka låta vuxna och oroliga.. men det blev mer typ "Ingen ren sprit! Bara utblandad…." hahhaa, skämt osido. Eller? Haha. Nejdå men iallafall, sedan kände jag att vi faktiskt var tvungna att följa med honom för att se vilket hus det var så det gjorde vi, påvägen frågade Fredric även "Du vet hur man pussas va?" och tog inte Jonatans ja till svar utan började förklara, haha! Och så gick han in i huset och glömde ta Fredrics mobil som han lovat eftersom att han inte hade något batteri i sin, så det slutade med att Fredric fick gå in och säga till ett par tjejer att ge mobilen till Jonatan och sedan började vi gå hem igen och upptäckte att vi kunde se baksidan på huset, och då är det första vi säger "Har vi någon kikare?!" Hahahahahah. Nej nu ska vi sluta tönta oss och kolla på OC… hahahaha!

Puss sålänge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!