Ett tråkigt inlägg och en stressad Fanny

Hej och godmorgon!

Nu har vi vaknat och ätit frukost! Jonatan sover dock fortfarande så vi ska gå upp och hoppa på honom eller nåt så han vaknar för vi ska in till stan snart och vi borde skynda på så att affärerna inte hinner stänga för det vore ju mindre roligt.. haha. Och jag antar att eftersom att det är jag som är tjej och ska duscha så tar jag nog längst tid på mig så allt hänger väl på mig… som vanligt, haha.

Jag har så dåligt samvete för att statistiken är så bra och jag bloggar så pinsamt dåligt men när jag är med folk så hinner jag liksom inte sätta mig vid datorn och skriva ett inlägg om smink helt plötsligt. Ska dock skriva ett inlägg om min sommar, men vi får se om det kommer idag eller imorgon. Så köper jag säkert nåt idag som ni får se, en outfit och kanske en video.

Ja nu ska jag in i duschen, hörs snart! PUSS

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!