En dag i Stockholmstad

Hej på er!

Nu är vi hemma från stan! Först gick vi runt och kikade i lite affärer, Jonatan köpte lite olika saker, jag hittade två grejer jag lägger ut snart och Fredric blev kär i en tröja som han inte kunde köpa! Så han är ledsen, hehe. Iallafall, sedan så kom vi fram till att vi inte orkade laga middag så vi satte oss och beställde in mat! Mumsimums! Mycket gott var det, och sedan styrde vi benen emot centralen där vi fick vänta en halvtimme på pendeln och jag tror att jag gav fredric fler pussar än han någonsin fått förut sammanlagt! Haha. Sedan när vi kom fram till Norrviken stannade vi vid Ica och köpte godis och kräm, och nu är vi hemma! Jonatan har vart uppe ett tag och jag och älskling har legat och myst i soffan så nu tyckte jag att det var dags för bloggning! Här kommer lite bilder nu, måste springa upp och kolla med Jonatan som kanske skulle dra ut med några i sin nya klass. Och eftersom att det är jag som är barnvakt nu så ska jag iallafall låtsas vara orolig! Hahahaha, nej gud. Va elak jag är! Nej men han har ingen mobil så jag ska skicka med honom min eller Fredrics.

Bilder var det ja:


På stationen! Bara för att Fredric är töntig…


Jonatan!


Randombild på randomFanny i ett randomprovrum


<3


Min!


Fredrics!


Jonatans!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • alltså, är det bara jag eller är du lik Blondinbella? 😛

  Eliza 2009-08-25 13:21:13 http://eliiza.blogg.se/
  Svara
 • alldeles för lite mat för dig fettofanny 😮

  du vet vem (HIHI) 2009-08-23 18:50:10
  Svara
 • Ni är så sjukt fina tillsammans, ville bara säga det 🙂 haha

  2009-08-22 21:54:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!