Varför är du så dum, Fanny?!

Alltså, jag måste vara dum på nåt sätt!

När jag gick upp imorse så var det första jag tänkte: "Nu ska jag inte äta frukost nu", för det misstaget gjorde jag igår, att äta frukost det första jag gjorde och sedan blev jag självklart sjukt hungrig i skolan eftersom att jag slutade 5 och bara hade fått frukost i mig? Så jag går ner i köket och så helt plötsligt har jag gjort frukost utan att jag tänkt på det?! Suck. Får gå ner mycket tidigare till stationen idag så jag kan köpa en drickyogurth och fylla på mitt sl-kort så att jag kan åka alla tider hela veckan. Nu ska jag äta upp och sedan duscha, puss sålänge!Haha jag kan posa övertrött utan smink med minsann!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!