Tacotime!

Hej nu är jag hemma!

Först var jag i skolan hela dagen och var sjukt trött och hungrig så Hanna satt och matade mig med choklad under bordet, haha! Sedan när vi slutade så gick jag och möttre Fredric och vi drog till Östermalm och fikade med hans kompis Maja, super trevlig tjej! Iallafall, sedan ringde Jonatan och gav mig sjukt dåligt samvete för att vi inte var hemma så då satte vi oss på tunnelbanan och sedan pendeln och nu är vi hemma!

Så nu ska vi fixa tacos så jag får blogga lite roligare snart, men ingen av er lider för det eftersom att det är fredag och jag antar att ni inte sitter och läser min blogg ändå! Haha. Hörs snart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!