Kommer hem framåt kvällen

Nu blev det lite sent! Måste ju springa iväg tidigare, men jag måste säga att det känns lite mysko att gå nu när jag börjar om mer än 1,5 timme? Hahah. Jaja, bättre tidig än sen. Idag har vi Historia, Naturkunskap och Företagsekonomi. Jag slutar lite innan 5 och då ska jag in och träffa Fredric och hans kompis ett tag och sedan så ska jag och Fredric hit ut för helgen. Vi ska "passa" Jonatan, haha. Inte för att han precis behöver passning men han får inte vara hemma ensam så!

men vi hörs när jag kommer hem, och det lär väl bli någon timme efter 5. Puss sålänge och ha en bra dag!


Nej jag ser inte alls död och nerdrogad ut? Hahahaha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Du är så snygg<3

    a 2009-08-21 14:43:52
    Svara
  • bra blogg 🙂

    2009-08-21 13:39:20
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!