Sen dag

Good morning bitches! Nej gud… så hälsar man inte på sina läsare…
Godmorgon mina små sötnosar! Sådärja, bättre 😉

Jag klev upp för kanske 45 minuter sedan bara för att inte vända på dygnet. Var inte alls lika trött idag fast jag la mig senare igår. Antar att min kropp börjar vänja sig vid mindre sömn nu. Iallafall, jag måste börja gå till pendeln om… 2 timmar? Hahaha, sjukt skönt. Dock slutar jag inte förän 5 i 5 idag men shit the same, det blir säkert kul med lite lektioner efter två månader utan, nästan saknat det ju 🙂 Shit, jag suger verkligen på att ljuga… hahahaha! Men hmm, vad har jag på schemat idag? Svenska och Historia. Inte allt för hemskt!

Men nu iallafall så har jag ätit frukost och ska snart hoppa upp i duschen och sedan sminka mig. När jag är klar så ska jag svara på massa kommentarer (det har jag inte vart duktig på den senaste tiden, förlåt!) och sedan funderar jag på ett videoinlägg också! Ja, vi får väl se 🙂 Vi hörs alltså snart, pusssssss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!