Badkväll

Home!

På betydligt bättre humör! Pga besöket, Fredric och era kommentarer! Tack! Deras hus var sjukt fint! Jag och Jonatan gick runt med öppna munnar kan jag lova, haha. Så tänkte jag banga ur på badet först då det var superkallt men så fick jag reda på att det var 30 grader i poolen och då gick det fort i kan jag lova! Hahaha. Jag ska faktiskt försöka lägga mig snart men nu ska ni få lite bilder från kvällen så hörs vi snart igen!

HAHAHAH! Yes men den bjuder jag på senni 😉

När vi läg där i vattnet kände jag mig som ett barn igen för 10 minuter. Vi lekte, plaskade, jagade varann, försökte dränka pappa men han ägde ut oss osv… jag vill vara liten igen, då det inte fanns några problem.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!