Åker iväg ett tag & dagens fråga

Nu ska jag iväg till min morbror och Evalena och bada i deras pool! Inte vart i deras nya hus än så det ska bli kul.

Så länge så får ni väldigt gärna svara på varför ni läser just den här bloggen? Tror att era åsikter får mig att fokusera mer och veta vad jag ska skriva om och vad jag inte ska förändra osv 🙂 Ni får gärna komma med kritik också! Så då väntar jag på svar, och ni väntar på inläggen som kommer när jag kommer hem! Då är jag förhoppningsvis gladare…

PUSS


Myser i älsklings kofta!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • man får alltid sjukt mycket inspiration 😀

  riktigt rolig att läsa helt enkelt 🙂

  Sofia 2009-08-23 09:52:54 http://atmyplace.blogg.se/
  Svara
 • mkt uppdatering & mkt bilder ! intresant 🙂

  ida 2009-08-21 22:21:21
  Svara
 • du uppdaterar ofta, mkt bilder och så antar jag att jag är lite nyfiken på ditt liv 😉
  glömde läsa din blogg i måndags så jag skyndade mig hem direkt efter skolan på tisdagen för jag var bara tvungen att läsa om hur det hade gått för dig i skolan;) haha!

  fanny 2009-08-21 20:28:40
  Svara
 • såg ett youtubeklipp på devote om hur du lockade håret! Och man fastnade direkt för hur du beskrev och visade så tydligt! Så första gången jag läser din blogg nu, och jag har redan lagt till den bland favoriter på datorn!

  bergabarn 2009-08-21 13:31:32 http://www.bergabarn.devote.se
  Svara
 • jag läser din blogg för att den är riktigt bra ! Förstår nästan inte hur kissies blogg kan vara såå populär när din är så mycket bättre! Din blogg är snyggare, intressantare, roligare, och helt enkelt självsäkrare. Fortsätt blogga för det är ngt för dig !

  2009-08-21 09:17:41
  Svara
 • jag läser denna bloggen för jag bara älskar den, du har bilder, tips, oufits och jätte mycket mer. jag är inte så bra på att förklara men det ända jag kan säga just nu är att den är superduper bra! och att du kommer bli stor!

  2009-08-20 23:15:36
  Svara
 • tycker din blogg är helt enkelt bäst! 🙂
  den är jätte rolig och läsa, och du har mkt bilder och uppdaterar ofta.
  man blir väldigt inspirerad av allt du skriver och du verkar väldigt positiv. 🙂
  din blogg är bäst så äre! :D<3

  ida 2009-08-20 23:12:35 http://idaazz.blogg.se/
  Svara
 • för att du kan prata som folk till skillnad ifrån massa andra jäkla töntar.
  du har även många bilder och du kan det här med att uppdatera, finns mycket jag gillar.
  Även roligt att läsa bloggar från samma län, dock inte nu då när du flyttat.
  Men din blogg är väldigt underhållande, så fortsätt så tjejen.

  En tjej ifrån vansbro 2009-08-20 23:09:28
  Svara
 • tycker helt enkelt att din blogg är sjukt bra bara!
  och ett stort plus är att du verkligen inte är en liten fjortis. gud vad skönt det är att bara sitta och läsa om ett vanligt liv där en inte tjatar om hur stora börst man har.. haha.
  men jag gillar din blogg för att du är dig själv och vågar stå för den du är!

  aalexx 2009-08-20 22:51:47 http://typpalexandra.blogg.se/
  Svara
 • jag tycker din blogg är jätte intressant,det händer alltid någonting. Alltid nya bilder, videos osv. Och jag måste säga att dina tips är jätte bra, man får mycket inspiration. Riktigt bra blogg! 🙂

  linda 2009-08-20 22:08:15
  Svara
 • Den är intressant att läsa! Mycket uppdatering, med mycket bilder, och det är bara allmänt roligt att läsa! Keep up with the good work!

  Linnea 2009-08-20 22:03:37
  Svara
 • det är intressant.
  fortsätt så som du gör, toppen bra blogg!

  sjosefine 2009-08-20 21:53:05 http://sjosefine.blogg.se/
  Svara
 • jag läser din blogg eftersom du uppdaterar ofta,läggur ut bilder i alla inlägg sen är det roligt att läsa nu när du har flyttat till sthlm,
  aja din blogg ä bäst!

  2009-08-20 21:46:28
  Svara
 • Jag läser din blogg för du är riktigt duktig på att skriva, du vet hur du ska göra för att få läsare att verkligen fastna, den skiljer sig från andra bloggar, du har humor, och mycket mer!

  Men Fanny! Kom ihåg att du inte ska förändra på något för dina läsares skull. Det är trots allt din blogg och börjar du ta order från dina läsare blir bloggen inte lika personlig som du har lyckats med hittills! Men fortsätt i den här stilen. Du kommer gå långt my dear!

  hanna says 2009-08-20 21:24:23 http://ingetskitsnack.devote.se
  Svara
 • jag kanske ska inte säga därför att jag känner dig, men.. jag någonting och det hållet. och för att jag tycker det är roligt att läsa om ditt liv nu när du har flyttat till sthlm, precis som jag skulle vilja göra 🙂

  emma spåls 2009-08-20 21:17:59 http://spals.blogg.se/
  Svara
 • Måste ju se om du blir offer eller ej i Sthlm, sjukt spännande att läsa;)

  bb 2009-08-20 20:58:53
  Svara
 • intressant! kommer inte fram med så mcyket mer, de tär bara bra :))

  Lina 2009-08-20 20:51:07 http://tothelina.blogg.se/
  Svara
 • Din blogg är bäst! jag har olika perioder när jag läser bloggar, just nu har jag fasnat för din blogg läser alltid dína inlägg när jag sitter vid datan!
  Jag sitter nu och funderar på varför jag har fasnat för din blogg det beror nog på att när du berätta om din dag så blir det inte tråkigt, man lever sig in i den nästan asså man får nästan en bild av alla (hahah) och du gör så det blir spännade i texten.
  Och så är du super söt och har fin still 😀

  Kram / beatrice

  beatrice 2009-08-20 20:49:28
  Svara
 • För att du uppdaterar ofta och har bilder det är roligare att läsa när man har bilder. Sen hittar du på egna sånahär "mina favoriter" 🙂

  2009-08-20 20:43:32
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!