Iväg till skolan för tredje dagen!

Helloj och godmorgon bloggen!

Hade ställt klockan på 9 för att jag verkligen skulle vända dygnet rätt men det var som några magiska krafter som bara drog mig ner i sängen! Jag kunde verkligen inte lyfta på huvudet! Men en timme senare gick det ett stort gäng fjortisar förbi ute på gatan och skrek och höll på så att det lät som att någon blev skuren i småbitar. Men inget blod på gatan, och ett x antal irriterande fjortisar kvar på benen. Tyvärr. Nej nu var jag elak, det fick ju faktiskt upp mig ur sängen.. haha

Jag börjar om 1,5 timme, men ska börja röra mig emot stationen om 10 minuter. Måste få Fredric att lära mig ta bussen, för jag orkar inte att det ska ta en jäkla timme för mig att ta mig till skolan eftersom att jag ska gå en halvtimme. Idag har vi iallafall någonting som kallas "Olympiaden". Det är någon slags tävling mellan alla 1or där man ska sammarbeta i klasserna. Dels för att lära känna varann bättre och dels för att man ska få en bra sammanhållning typ, haha. Men det blir nog kul iallafall! Imorgon börjar vi ju köra efter schemat så.

Nej nu måstre jag skynda om jag ska hinna borsta tänderna! Vi hörs i eftermiddag 🙂 Puss!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!