Fanny hissar & dissar

Stickat
Det är inne, det är snyggt, det är varmt och otroligt skönt! Det är perfekt nu på hösten, jag riktigt längtar till höstmånaderna verkligen sätter igång!

Bloggar
Då menar jag inte bara min grymma (hehe) utan bloggar överhuvudtaget! Superkul att skriva, superkul att läsa! Jag älskar att sätta mig framför datorn med nåt gott och bara sitta och läsa igenom alla nya inlägg i favoritbloggarna, och när man har gjort en massa grejer en dag och fotat eller har en superbra idé så finns det inget roligare än att sätta sig och blogga om det, likaså att logga in och hitta massa roliga kommentarer och en superstatistik! Hiss till blogg!

Fredric
Ja, sedan måste jag ju faktiskt hissa min underbara pojkvän. För att han är han, för att han gör mig så sjukt glad, för att han får mig att skratta så magen värker, för att han tycker om mig för den jag är och för att han gör mig så lycklig. Han förtjänar min högsta hiss! <3

Tidiga mornar
Åh va det är jobbigt att gå upp på morgonen! Det går an om det är för att göra något superkul men när det är för att gå till skolan? Eh, nej. Det enda man vill är att stänga av klockj*veln och somna om.

Uppmärksamhetsberoende fjortisar
Sånnadär som går runt och putar med brösten och måste skrika högt och gällt för att höras, speciellt klassikern som "Åh, jag är så full!". Snälla, gå och häng er innan jag gör det åt er…

Insekter
Dom är så sjukt vidriga! Och eftersom att Fredric är en fjolla och är mer rädd för dem än mig så är det alltid jag som får ta itu med saken när det behövs! Spindlar, nattfjärilar, gräshoppor osv. Men sedan har vi helt fantastiskt stora insekter här också! Helt sjukt, myggorna är dubbla storleken från vanligt, liksom alla andra insekter. Fredrics kommentar idag: "Shit, är era insekter från Afrika eller?!" Jäkla stadsbo… hahah. (Kom från rätt käft, jag vet! Haha)

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!