Dag 3

Hej på er!

Idag blev det en längre dag, av någon anledning! Den var inte längre, men det kändes så! Iallafall, det var en superkul dag. Fast den började mindre roligt. Jag satte mig nere på stationen och väntade på pendeln och insåg då att jag hade glömt min ipod på så att det inte fanns nåt batteri kvar. Åh, kul med 50 minuters resa till skolan och 50 hem utan musik, nej inte speciellt. Men precis när jag kom in på pendeln så hörde jag att någon ropade mitt namn och då satt Simon där! Superkskönt med lite sällskap, så vi åkte in emot stan och så visade han mig vilken buss jag skulle ta och vart jag skulle hoppa av om jag inte orkade gå. Sen kom vi fram till platsen vi skulle träffas och så hade vi en samling och så började vi gå iväg emot någon park som vi skulle vara i idag. Där fanns det massa olika stationer där vi skulle sammarbeta osv, jag pratade mest med två supergulliga tjejer som hette Hanna och Yrsa. Så vi gjorde alla stationer som var både tänkgrejer och fysiska grejer. Jag kunde även vara till stor hjälp när man skulle komma på ett hav/sjö/flod/älv eller liknande på olika bokstäver och vi kom till D. "DALÄLVEN!", hahahaha. Iallafall, sedan när vi slutade så kurrade det i magarna så jag, Hanna och Yrsa gick in emot stan och satte oss och åt en väldigt sen lunch. Mycket mysigt och gott! På vägen dit spang jag även in i Fredric. Stockholm är inte så stort ändå! Haha. Och som vanligt så såg han mig inte förän jag sprang fram och pussade honom 🙁 hahaha, men men det gick ju det med! Sedan visade det sig att Hanna bodde typ precis vid mig så vi satte oss på pendeln hem och nu är jag där jag är och väntar på Fredric som kommer snart!

Det var min dag i korta drag 😉 Haha. Känner att jag har så mycket mer att skriva nu när jag gör saker på dagarna. Imorgon börjar vi gå efter schemat, så imorgon har jag alltså min första lektion på Jensen! Får se hur det blir, haha. Livrädd att jag varken ska förstå eller kunna någonting. Här kommer lite bilder, hörs sen!


Jag påväg till pendeln! Egobilder is the shit… haha


Baksidan av min klass!


Någon ögpnbildelsövning som jag SÖG på, haha.


Yrsa!


Jag och Hanna, fint smile! Hah

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • vilken är din favorit tröja av dom du har köpt på herravdelningen på jc? 🙂

    patricia 2009-08-20 17:23:14 http://patriciiah.blogg.se/
    Svara
  • Haha jag blir så bländad av solen att jag ser skelögd ut:P

    Yrsa 2009-08-20 10:36:00
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!