Skoldag nummer 2 avklarad

Hej!

Jag slutade för två timmar sedan men det tar ett tag att ta sig hem plus att jag satte mig och åt direkt när jag kom innanför dörren. Skolan idag gick också super, vi hade massa namngrejer och intervjuer och sånt för att alla skulle lära känna varann bättre. Verkar inte vara en person i min klass som inte är supertrevlig faktiskt! En kille i min klass som heter Simon bor stationen efter mig så vi tog sällskap hem sen, och det var skönt med tanke på att det är ett nästan 1 timmes moment! (Eftersom att jag går istället för att tar bussen till Karlberg.. haha). Iallafall, nu kommer Fredric snart och sedan ikväll kommer tydligen mormor och morfar och min morbror och hans sambo och vi ska fiska och äta kräftor. Trevligt att man fick reda på det nu? Haha, men det blir mysigt. Nu ska jag springa och möta Fredric!

PUSS


Oj vad jag anstränger mig!


När man väntar på att maten ska värmas får man underhålla sig själv!


Hahhaha, trevligt?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!