Kräftor

 

Hejhopp

Nu har jag, Fredric och Jonatan spelat kort ett tag och mormor och morfar och Christer och EvaLena har kommit.

update:
Okej, jag började på dehär inlägget för 3 timmar sen..? Haha förlåt men det har vart mycket! Vi har ätit kräftor och myst! Nu flydde Fredric upp till Jonatan när jag satte mig för att blogga så nu har ni min fulla koncentration. Jag är ledsen för dålig bloggning, som vanligt. Om jag får en bra idé på ett inlägg så lovar jag att skriva det direkt, annars tas önskemål emots varmt som vanligt! Hm, dedär blev en konstig mening. Iallafall, dehär inlägget ska nog mer bli bilder från kräftorna!

Sen ska jag upp till min älskling och lillebror så ska vi hitta på nåt 🙂 HÖRS SNART!


Kortspel

Levande!

DÖÖÖÖÖÖÖÖÖD!

Släkt!

HAHAHA, söt bror

Mumsi

Fredric tyckte jag var jätte töntig när jag lekte med kräftorna och gav dem röster… men jag är glad ändå! 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!