Iväg till skolan nu!

Morrn!

nu har jag kommit på varför jag inte ville börja skolan (vilket jag glömde för ett tag), mornarna! Usch va hemskt det är att gå upp när man är sådär äckligt trött och det enda hjärnan kan tänka på är hur sjukt skönt det skulle vara att bara krypa ner under täcket och somna om. Man känner även någon sorts kraft som försöker dra en till att göra det. Hahaha. Men, jag ska inte klaga. Jag börjar faktiskt 1 varje dag varannan vecka… och de andra veckorna när jag börjar tidigt så slutar jag 12? Hahahaha, så jag tror jag överlever.

Jag var i god tid idag, så gick jag ner till köket för att fixa frukost och när jag öppnar kylskåpet, tror ni inte att hela innehållet flyger ut över mig då? Och här går det ju inte att stänga mjölkförpackningarna så ni kan ju tänka er…

Nej nu fick jag jäkligt bråttom helt plötsligt, men jag slutar 11 idag så vi hörs… snart? PUSS
var bara tvungen… som alltid! ;D

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!