Min dag i text och tre bilder

Hej, nu är jag hemma efter en lång dag!

Det gick superbra i skolan, alla i min klass verkade jätte snälla. Det började med att jag åkte in till stan imorse och började gå emot skolan och tappade självklart bort mig. Jag visste inte ens hur jag skulle tolka tonen till "Är du seriös?!" som kom ur Fredrics mun när jag ringde och försökte förklara vart jag var för hjälp.. haha. Iallafall, jag kom fram i tid och när jag kom dit fick jag först säga vilken linje jag skulle gå, och så blev jag skickad till våningen där alla som ska gå sam ekonomi var, där fick jag säga mitt namn och så blev jag skickad till mitt klassrum där ungefär hälften av min nya klass var. Tillslut var alla där och vi satt där i två timmar. Våra coacher berättade om saker, vi fick scheman, matkort och sl-kort. Iallafall, sedan fick vi gå på en rundtur i skolan innan vi blev uppdelade i grupper och självklart som alltid så hamnar jag i en grupp med bara killar. Det är så sjukt komiskt att det alltid blir så! Haha. Iallafall, dom var supertrevliga och började kalla mig för "norrläningen", wtf, Falun ligger inte i Norrland?! Haha, men det tyckte dom. Iallafall, med den här gruppen skulle man gå till en av våra lunchresturanger (vi har ca 50 att välja på mitt lunch, nice?) iallafall och så skulle vi äta där för att sedan berätta om just den resturangen för klassen imorgon. Vi fick en sushiresturang och jag som aldrig ätit sushi förut trodde jag skulle dö! Haha. Det var inte äckligt, men inte speciellt gott heller. Sedan slutade vi, Fredric kom och hämtade mig och vi slet upp våra scheman för att se om vi gick förmiddag/eftermiddag samma veckor och det gjorde vi! (Han går på en annan Jensen). Sedan åkte vi hem till honom en snabbis, sedan åkte vi in till stan och åt på Tacobar. Eller, han åt påå tacobar och jag åt hans mat? Hahha. Sen hem till honom ett tag och sedan satte jag mig på pendeln hem.

Nu ska jag läsa lite bloggar och sedan skriva nåt kul inlägg som jag förhoppningsvis kommer på.. hahah, puss!


Hjälp? Dedär gula äckliga lurade dom i mig också, haha… BLÄ!


Satt och väntade på Fredric 🙂


Älskling på tacobar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • haha alla stockholmare tycker falun ligger i typ norrland. men haallå, det ligger nästan mitt i sverige ju xd

    2009-08-18 13:18:25
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!