Favoriteeeer, ni vet

Skor:
Jag är förälskad i mina låga converse. Funkar till allt och är supersköna. Dom är även myyyyycket lättare att få på sig än vanliga converse då dom inte är så långa och smala där uppe.

Dricka:
Jag vet att man inte ska dricka flaskvatten, men dehär norska vattnet är magiskt! Och perfekt för mig som inte tycker att stockholmsvattnet är någon höjdare…

Sysselsättning:
Blogga! Förvånade, huh? 😉 Nej men jag har haft en 2 månadersperiod då jag inte riktigt orkat bry mig allt för mycket men nu har jag energin tillbaka och vill bara skriva hela tiden, hoppar av glädje av kommentarer och statistik och vill utveckla bloggen så mycket jag kan. Go fannystaaf.se!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!