Svar på tal – videoinläggsinlägget!

Anonym om Videobloggvärlden, herregud?:

Men herregud, vadå ÄT?! Din vidriga människa. Så säger man bara inte. Shiiit. Hellre smal än fet.

Anonym om Videobloggvärlden, herregud?:

till kommentaren ovanför;
Du tappar respekten för dig själv. Våga stå för dig själv och dina åsikter, dom får skylla sig själva ifall dom lägger ut sig på Youtube. Jävla patte, välkommen till internet, första gången eller?

Anonym om Videobloggvärlden, herregud?:

Tappade massa respekt för din blogg nu, ofta man bara hänger ut folk sådär och klankar ner på dom? hur skulle du själv känna?

Svar: Shit vilket liv det blev! Jag får börja med att säga att det sista klippet och kommentaren till det var fruktansvärt onödig och dåligt av mig, det ber jag om ursäkt för men resten står jag helt för. Herregud, första tjejen? Tror ni verkligen att hon är sådär på riktigt? Går det? Isånnafall undrar jag vart världen är påväg för det är ju bara sjukt. Inte konstig att kvinnan ska framstå som så "liten och klen", herregud. Lägger man ut ett sånt klipp på youtube på sig själv så får man kunna ta lite skit. "Hur skulle du själv känna?", jag tar sånt varje dag?

Den första kommentaren där uppe måste jag ju också säga var den dummaste jag har sett. Började helt vettigt (förutom att jag inte är speciellt vidrig) men sedan, hellre smal än fet?! Ursäkta, men nu är det ju du som är taskig emot dom feta? Du gör ju samma misstag som jag gjorde, bara det att du gör det som "hämd" för mitt? Herregud nej, hellre för "fet" än för smal.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • orka börja hacka på dig, det är meningen att du ska skriva vad du tycker i din blogg!

  2009-08-17 14:29:35
  Svara
 • kan du visa vad du ska ha på dig till skolan i morgon så man får lite inspiration? 🙂

  2009-08-16 20:20:58
  Svara
 • bra skivet!
  skit i alla dom där , säkert bara på dåligt humör.
  din blogg är jätte fin ! 🙂

  2009-08-16 19:01:58
  Svara
 • väl skrivet!

  2009-08-16 18:48:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!