Så blir du pepp inför skolan!

Jag har planerat dehär inlägget jätte länge men det har bara inte blivit av men nuså! Tänkte ge er lite tips om hur man tycker att skolstarten blir roligare osv.. 🙂 Enjoy

1. Block med rutor för matten!

2. Linjerat block för övriga ämnen, anteckningar osv.

3. En plastmapp som håller ihop allt du ska ha med dig

4. Anteckningsbok, viktig för allt. Listor och sånt.

5. Kalender. Ingen har väl missat min egendesignade egokalender? 😉 Den håller en termin till! Nästan alla köper en kalender men använder den aldrig, men ansträng dig verkligen och försök använda den! Det lönar sig när man har stenkoll på allt, plus att det är rätt kul 🙂

Det är så otroligt mycket roligare att plugga och jobba när man kan göra det någonstans där det känns att man har snyggt runt om sig. En bra arbetsmiljö. Ta mitt råd och plugga aldrig på datorskrivbordet.. det går bara inte! Lägg ner lite energi och fixa en riktig pluggplats istället! Jag prioriterade det högre än datorn i mitt rum, så nu fick jag min pluggplats och min dator har jag nere i källaren 🙂 Nu längtar jag faktiskt efter första uppsats!

Lista nummer 1 ska vara mål för terminen. Det behöver inte ha med skolan att göra utan bara överhuvudtaget, här får ni se min!


& lista nummer två: Skriv fördelar med skolstarten. Skippa nackdelarna (eftersom att vi alla vet att dom är betydligt fler) och fokusera på de positiva!

Hoppas ni är lite mer peppade nu! Hahaha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • grymt bra inlägg! 🙂
    tack!

    elsa! :) 2009-08-16 18:56:51
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!