Grattis bloggen 1 år!

Yes, idag fyller min kära blogg ett år. Hade ju andra bloggar några veckor tidigare men just den här har sitt första inlägg skrivet 16 Augusti 2008! Och det har jag ju som sagt lovat att jag ska fira, med SJUKT mycket inlägg. Så jag ska väl sätta fart snart 🙂 Nu sitter jag iallafall här och dricker en smoothie till frukost eftersom att vi inte hade någon annan god frukost. Tog mig ett bra tag att hitta mixern kan jag lova!

Hm, ett år.. Det känns verkligen som mycket längre! Kommer ni ihåg när…

jag blev brunett?
jag berättade att jag skulle flytta?
jag skrev mitt första självförtroendeinlägg?
jag gjorde min första riktiga videoblogg?
jag insåg att för mycket smink bara var äckligt?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Grattis till bästa bloggen 😀

  emma 2009-08-16 13:14:21
  Svara
 • grattis!

  2009-08-16 13:12:36
  Svara
 • gratiis till bloggen då 😉

  2009-08-16 13:07:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!