15 minuter blir 40 för mig

Helloj

Nu blev det bara massa sånadär speciella inlägg och ingen vanlig bloggning så nu tänkte jag skriva ett vanligt! Har ni en bra söndag? Min är topp, dock så är jag dödligt hungrig. Jag måste börja äta ordentligt, förstår inte vad det är med mig. Kan leva på en banan, en glass och en skinkbit en hel dag? Förstår inte, jag brukar ju kunna få i mig hur mycket som helst! Det blir också skönt nu när skolan börjar: riktiga måltider!

Ja, skolan börjar ju då imorgon som sagt och jag är livrädd. Tänk om jag kommer med helt fel folk? Tänk om allt bara gå fel? Åh herregud.. nu ska jag kolla vilken pendel jag ska ta….


Perfekt, då har jag 40 minuter på mig att hitta skolan.. vilket egentligen borde ta…15? Hahaa, jag och mitt underbara lokalsinne!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!