Tjena Norrviken

Tjohopp!

Nu är jag hemma i Norrviken. Saknat mig? Ja, som vanligt, såklart ni har! Nu är jag här iallafall. Trött och glad! Ska sätta mig och läsa igenom alla dessa kommentarer nu hade tänkt. På den fronten har ni blivit fruktansvärt duktiga måste jag säga!

Nu har vädergubben svårt att bestämma sig igen. Först äckligt varmt och full sol, sen bara äckligt varmt och sedan blir det kallt, blåsigt och regn? Och hur klär man sig för det om jag får fråga?! Vi ska iallafall fiska kräftor ikväll så jag hoppas på att det inte regnar då för då blir det ju mindre kul kan jag säga, haha.

Nu måste jag gå på toaletten, hahahaha. Hörs!Fredric satt och väntade på pendeln med mig! (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!