Svar på tal – Taskiga kommentarer

Lovisa om Köptes idag…:

Fina saker!!! Du ska va glad för att ingen typ försöker att vara taskig mot dej genom att komentera din blogg på ett elakt sätt! Det var det nämmligen en som gjorde mot mig så jag slutade att blogga men jag tror nog att jag ska börja blogga igen! <3// Lovisa!

Svar: Tack för den andra fina kommentaren! Men faktiskt så måste jag säga emot här.. Jag får faktiskt en del taskigt (inte alls lika farligt som förut) men jag tar bort det mesta på en gång. Det handlar om osäkerhet hos personer. Det är sånna som mår bättre när dom vet att andra mår dåligt och försöker då trycka ner folk igenom internet som är ett väldigt enkelt sätt. Jag menar, det händer ju inte lika ofta att någon går fram irl och säger att man är ful, dålig, äcklig osv. Det är en sak man måste tänka igenom innan man startar en blogg. Kan man ta skiten? Har man ett självförtroende som räcker till? Det måste man ha, annars går det helt åt helv*te kan jag lova. Jag skrev en hel sida om dehär i min sofördjupning om bloggning i våras. Man måste kunna skita i skiten, tar man åt sig så bryts man bara ner och då blir bloggningen långt ifrån rolig. Jag tycker verkligen att du ska börja blogga igen, se bara till att du är redo för att kunna ta vad som hör till! Lycka till (:

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!