Korvpuss

Helloj!

Jag stannar här hos sötnos inatt, varken orkar eller vill åka hem. Känner mig nästan mer hemma här än hos mig nu för tiden! Med tanke på att hemma ligger allt i lådor.. haha. Vi var iallafall nyss ute och gick lite och köpote en drickyoghurt till mig då min mage inte mår bra alls. Så nu ska jag sno en t-shirt och fredrics mjukisbyxor av honom och krypa ner i hans säng! Men ni får lite bilder från dagen sålänge! 🙂 Puss & godnatt, så hörs vi imorgon!

Nu ska han försöka äta 5 stora korvar med bröd också… hahha


Jag och Fredric skulle köpa godis… hahaha, och sedan försökte han köpa spaden som man plockar med..

söta Julia!

Baby!

Hahaha…

Ute på vandring!

Mindre nice bild!

När Fredric försöker dissa mig så säger han "Äh, gå och skriv ett inlägg!" och nu har jag börjat untyttja det! Haha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!