Köptes idag…

Här kommer vad jag köpt idag, blev fruktansvärt fula och dåliga bilder nu då jag har lite bråttom men ni får överleva helt enkelt!


Läskigt snygga skor från Din sko

Body lotion från The Body Shop

Vanlig brun tröja från H&M

Underkläder från H&M

Stickad från H&M

Mössa och hårnålar från H&M

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • fina saker ! (:

    2009-08-15 13:49:50
    Svara
  • Fina saker!!! Du ska va glad för att ingen typ försöker att vara taskig mot dej genom att komentera din blogg på ett elakt sätt! Det var det nämmligen en som gjorde mot mig så jag slutade att blogga men jag tror nog att jag ska börja blogga igen! <3// Lovisa!

    Lovisa 2009-08-14 20:12:12
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!