Idag ska jag faktiskt hinna med saker

Godmorgon!

Gud va jag är dålig! Jag hade ställt klockan på 11 eftersom att jag faktiskt skulle hinna med allt jag vill hinna med idag, så vaknar jag 11, stänger av klockan och lägger ner huvudet på kudden och tänker "Ska jag gå på toa före eller efter jag ringer Fredric?" Sedan så somnar jag om… suck. Iallafall, nu sitter jag här och äter frukost men inte för länge, idag blir det tempo som gäller! Finns mycket jag ska hinna med. Skulle iväg med mamma till Stinsen nu men ingen av mina föräldrar verkar vara hemma så jag får gå och ringa dem och se. Nu ska jag äta upp och sedan sminka mig!

Men självklart kommer jag fortfarande att blogga idag 🙂


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • När kommer svaren på frågestunden? 🙂

    2009-08-14 13:33:01
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!