Hemma hos älskling

Hej bloggen!

Nu sitter jag hemma hos Fredric. Julia och Christopher gick nyss. Vi har kikat på två filmer som vi hyrde, The Grudge och 2 days in Paris. Den första var väl… läskig men inte speciellt bra och den andra verkligen sög men det som tog mig och Fredric igenom hela filmen var att den var så sjukt läskigt lik oss. Alltså seriöst, jag blev rädd. Allt är verkligen öde när det gäller oss. Killens personlighet var precis som Fredrics, tjejens som min, och dom hade 4 jäkla diskutioner som var EXAKT som vi haft den senaste veckan. Alltså det var läskigt för det var inga vanliga diskutioner utan helt störda som man inte ens kan föreställa sig och nej, jag tänker inte skriva vilka! Hahaha. Iallafall, nu ska vi lägga oss i sängen och kolla på lite OC och mysa innan jag ska hem sen.

Puss på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!