17.18

Hej på er!

Nu är jag hemma från Stinsen har har fått lite nytt köpt faktiskt! Ska lägga ut det till er nu och sedan måste jag rusa ner till stationen för jag ska in till stan och möta Fredric, Julia och Christoffer! Och jag är sist, som vanligt… Varför är jag alltid sen? haha. Iallafall, jag bloggar när jag kommer hem och jag har ingen aning om när det blir!

Puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
 • Gud vad coolt! HE HE jag satt i fa,lun typ i förrgår och tittade på din blogg så stog det att du hade flyttat till stockholm och liksgom det va ju ungefär samma sak som jag gjorde för ett år sedan fast jag flyttade från sollentuna till Falun! <3 Villket gymnasium ska du gå på??
  Rudbeck? Jag gick på gärdesskolan i sollentuna! Om jag ska vara ärlig så längtar jag faktiskt tillbaks till sollentuna/stockholm! Så det kan du va glad för att du bor där! Norrviken
  är fint! min kompis bor där och jag har åkt skridskor där!…
  Tycker du att det är coolt att bo i stockholm? Jag blir så trött på alla som tycker det är så cooolt att bo där och liksom när dom har varigt i typ sollentuna eller Norviken så säger dom att dom har varigt i Stockholm!? Liksom okeej??? Jag var faktiskt nära på att åka till stinsen idag men gjorde inte det! 🙁 Då skulle jag kanske ha fått se en av mina idoler… du! Du verkar a så bra själförtroende och veta exakt vad du håller på med och så! Jag fattar inte hur du kan ha haft kompisar som tyckt illa om dig? Du verkar ju hur snäll som helst! Din blogg äger! Du har ett smile soom är jättefint och du fotar och poserar som en kung! Fint utseende! <3 // Lovisa!

  Lovisa 2009-08-14 20:06:42
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!