I'm awake!

Tjena alla monsterdiggare!

Yes, jag kände för en liten förändring. Nu sitter jag iallafall här och äter frukost och har kommit fram till att jag inte alls blivit renligare under sommaren som jag trodde för nu ser mitt jäkla databord ut som en soptipp igen. Suck. Tallrikar med matrester, halfulla klas, tomma godispåsar, glassförpackningar, bödkanter osv… usch Fanny! Det måste jag ta tag i när jag har ätit. Hoppas iallafall att ni har sovit gott, det har jag! Dock alldeles för lite som vanligt. Har kommit på att jag inte vaknat före 11 en enda jäkla gång dehär lovet. Och inte lagt mig innan 3 heller för den delen… suck. Inte bra alls Fanny med tanke på att skolan börjar om 5 dagar och jag måste vända tillbaka dygnet! Tur för mig att jag går halvdagar… hehehe.

Nu ska jag äta upp och sedan städa, hörs sötnosar!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!