Här har ni mig!

Hej bloggisen!

Förlåt att jag vart borta utan förvarning idag men jag fastnade hos Fredric och timmarna bara gick, som vanligt! Haha. Sedan när jag kom hem var det natt och kände att det inte precis var nån som väntade på ett inlägg utan ni sov nog redan så jag har suttit här och segat istället. Resan hem var lite händelserik måste jag påstå.. började med att jag blev sen så jag fick springa hela vägen från Fredric till karberg, hemskt! Sedan när jag väl kom på pendeln så hoppade dem över en station pga att dem tagit fel spår? Stackarna som skulle dit.. Sedan när jag kom hem var alla dörrar låsta och min nyckel hängde så retfullt och dinglade på en krok innanför fönstret… slutade med att jag fick plinga på dörren och väcka hela min familj som ska upp tidigt imorrn. Men låser dom så får som skylla sig själva! Haha.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!