Flyttat hem! Haha

Hej på er!

Nu är jag hemma igen och ska precis koka lite nudlar. Eller, jag har redan börjat. OH SHITSHITSHIT!!!!!

Hahahaha…. som vanligt. Nu glömde jag att jag faktiskt hade börjat med nudlarna och bara gått ner en snabbis hit för att sätta på datorn… suck. Jaja det gick bra ändå! Så nu sitter jag här med mina nudlar som blir min lunch. Ska läsa lite bloggar och sånt nu och sedan ska jag städa upp lite. Ja, jag har lyckats stöka till ordentligt här fastän jag knappt vart hemma, haha. Men det är mest kläder och sånt överallt.

Direkt när jag kom hem så sprang jag in i duchen och spolade iskallt vatten över mig. Det är så sjukt varmt så man tror att man ska dö. Fast på pendeln var det skönt. Jag tror seriöst att det var första gången jag inte ville komma fram. Det var så skönt att sitta där med musik i öronen och se allt susa förbi. Men men, fram kommer man alltid förr eller senare! Nu ska jag äta mina nudlar så hörs vi snart, puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!