Supertrevlig dag!

Hej bloggisen!

Nu är jag här i mitt nya hem igen (hos Fredric). Dock ska jag flytta hem imorgon då min familj kommer hem… så det sörjer vi nu! Vad ska han göra utan mig liksom?! Haha. Iallafall, idag drog jag först in till stan och mötte upp Jill och Tina för lite shopping. Blev inte mycket, bara en ny piercing och ett linne som ni ska få se snart! Sedan hämtade Fredric upp mig och vi gick och mötte hans kompis och hans kompis flickvän och åkte ut till mig i Norrviken och badade och spelade kort. Super trevligt! Iallafall, sedan åkte vi in till stan igen, gick lite, stannade på Burger King och nu sitter jag här och bloggar och Fredric ligger och kollar på mig… hahah. Iallafall, han stoppade nyss in en fiskgratäng i ugnen så vi ska nog äta snart, men här får ni lite bilder! PUSS


Baby <3


Tajnie! <3


Jag och Jillsan


Kortspel


Killarna söööööööööög….


haha sötnosss


Mer söt Fanny… hahaha

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!