Lite sent kanske?

Nej gud, läggdags. Vi hörs imorgonbitti! Pussss

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Fanny :).
    Jag sminkar mig nu med mascara,lite solpuder som rouge och lite vit penna. Jag ska börja 7:an till hösten och skulle vilja börja använda foundation och puder. Jag har beställt ett puder från oriflame.Jag tänker nog köpa en foundation också. men jag är rädd för att om jag gör det ska "bli" en fjortis. jag vet inte om det är förtidigt att använda för mycket smink i min ålder. jag vet väldigt mycket om smink och annt. Så jag tänker inte direkt gå och köpa någon på H&m för en 50 lapp. Jag funderar på foundation du använde förut, Isa dora Hydriglight (stavning. Tycker du att jag börjar för tidigt med foundation och allt när jag bara är 13? skulle du rekomendera isa dora Hydriglight? För övrigt du har en så bra blogg. min favvo blogg :)).

    Ojjj, vart ett ganska långt inlägg, vorre väldigt snällt ifall du ville svara. Det är bara att svara i en komentar på min blogg.

    Sofia 2009-08-09 10:39:32 http://kallassofia.blogg.se/
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!