Jag och mitt felfria lokalsinne…

Hej bloggen!

Nu är jag hemma en snabbis för att fixa lite. Blev ett jäkla krångel… Först så gick jag iväg till stationen för att honna med den pendeln jag planerade att ta men då när jag är framme kommer jag på att Fredric har min nyckel så det var bara att traska tillbaka, och då gick jag lite fel om man säger så, hamnade "helt åt helvete" som Fredric valde att kalla det så ni kan ju tänka er själva. Så han fick iallafall beskriva rätt väg, så hämtade jag nyckeln, började gå, gick fel igen så jag missade rätt pendel och fick vänta en halvtimme på nästa. Men nu är jag iallafall här och ska skynda mig som faaaasiken nu för att jag ska hinna här ifrån innan det blir mörkt för då är det här huset typ den läskigaste platsen på jorden.

Men vi hörs innan! PUSS


Läskigt? JA!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!