Godmorgon…?

Heej på er!

Alltså shit va dagarna går! Det är helt sinnessjukt. Vi vaknde runt halv 3, tack gud för dem timmarna sömn behövde vi kan jag lova. Sedan satte jag mig och redigerade videon ni ska få se snart och så låg vi och pratade om massa grejer osv, och sedan när vi bestämmde oss för att gå upp och äta frukost så är klockan halv 6?! Så nu blir frukosten middag.. haha.

Nu är iallafall Fredric nere och handlar och jag tänkte passa på att blogga. Ska åka hem någon timma snart och se till katterna och vattna blommorna och så, så åker jag tillbaka sen. Vi hade tänkt gå på bio ikväll men nu blir det nog lite tight skulle jag tro. Vi får se! Det är ju faktiskt…lördag? Eller hur? Haha, ja det måste det vara. Ja nåt kul lär det ju hittas på.

Det låter "stockholm" utanför fönstret som jag kallar det. Bilar, människor osv.. tycker verkligen att det är hur mysigt som helst och känner att det kan vara det som jag vill flytta till Norrviken för jag älskar verkligen själva Stockholm. Fast det är ändå skönt med sjön, och allt lugn. Och jag menar, vad är en kvart på pendeln? Just det! Haha.

Hade tänkt köra en frågestund för att få lite liv här på bloggen men jag har en svaag aning om vad hälften av frågorna skulle vara om så jag tror jag sparar det ett tag, haha. Nu kom Fredric tillbaka så jag ska gå ut till köket och honom men vi hörs snart och så får ni videon när det laddat klart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!