Dag utan tid, precis som önskat

Heeej!

Förlåt att det dröjde men vi var tvungna att hinna med sista pendeln så vi slapp ta bussen. Nu sitter jag iallafall hos Fredric och passar på att blogga nu när han är i duschen. Jag börjar känna av att jag bara fick tre timmars sömn inatt nu. La mig i okej tid men vaknade ju så sjukt tidigt pga värmen och att det var så sjukt ljust. Måste verkligen fixa rullgardiner till mitt rum.

Iallafall, idag har tiden bara susat förbi. Vi har spelat massa spel, badat, pratat, ätit, kikat på film osv. Vi var tvungna att stänga av filmen vi såg igårkväll då jag fick fullständig panik och inte kunde andas mer, så såg vi klart den idag när det var ljust istället. Inte för att dne precis var mindre läskig då men.. Kommer inte ihåg vad den hette men handlade iallafall om massa tjejer som blev instängda i en grotta med massa människoliknande varelser som döda dem och åt upp dem. Sjukt äckligt och gav mig verkligen panik. På tal om panik, jag svär på att Fredric kommer hoppa upp bakom mig och skrämma livet ur mig vilken sekund som helst. Haha nej jag hade faktiskt fel. Istället kommer han snällt gående och gav mig ett glas vatten och tog mitt tuggumi och slängde som jhag inte orkade slänga själv…? Ja okej, det är bara att acceptera att det är jag som är den elaka. hehe (=

Nu ska ni få lite bilder från dagen och så ska jag sätta mig och klippa ihop en video, puss sålänge!


Ja, sedan kan ni ju bara gissa vem som vann…..


mysmysmys


Figgis och Fredric….bekantar sig


<3


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA


Glass 🙂


Fredric fick dissen för Ben och Jerry


Matlaging, Fannys ansikte var tydligen för snyggt för att visas då jag hörde ett högt asgarv bakom mig då den dök upp på skärmen.


I väntan på pendeln

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Alltså fy tusan vad glad jag blir när jag ser er. Så söta tillsammans! och gillar att se dig lycklig.

  jonna 2009-08-09 01:44:18 http://jonnasjoberg.blogg.se/
  Svara
 • Norrköpingskillen är mycket sötare! BYT

  2009-08-08 18:59:11
  Svara
 • heej 🙂 jag läser din blogg varje dag och tkr att den är jätte bra 🙂 men jag har en fråga, är du och fredric tillsammans?

  :) 2009-08-08 09:32:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!