Det är inte alltid lätt att ha en blogg, faktiskt

Hej läsare!

Jag är verkligen ledsen över dagens uppdatering men ni har inte någon rätt i världen att vara sura för tro del eller ej men ibland är det faktiskt jobbigt att ha en blogg. Det tar på en och idag orkade jag bara inte. Jag ville bara koppla bort det och inte bry mig om nåt. Hur jag såg ut, vem jag förväntades vara, hur mycket klockan var och minst av allt så orkade jag känna pressen från att jag måste blogga emellan allt jag gör. Jag gör det varje dag vanligtvis och jag älskar det verkligen, tycker det är superkul att skriva av mig, visa bilder och få respons men ibland så är det faktiskt för krävande. Man orkar inte varje dag alltid. Idag sket jag bara i allt och var. Jag har vart här med Fredric och vi har bara gjort precis vad som fallit oss in för stunden. Nu har vi lagat mat som vi ska hugga in på och sedan ska jag blogga mer med bilder och en videoblogg innan vi drar in till stan.

Nu ropar han att det är klart, hahaha. Vi hörs om ett litet tag då? 🙂 puss!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • altså vem är fredric egentligen, din pojkvän?
    i sånna fall, hur fort lärde du känna han egentligen, han verkar ju bo i sthlm?

    2009-08-08 01:14:27
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!