Tog dubbla rundor

Hemma!

Jag körde dubbla rundor, av någon jäkla anledning? Jag var ju trött och skulle bara ut en snabbis? Haha. Men det var så skönt att bara ta ut all energi, höra musiken dunka i öronen och tänka på allt möjligt så jag var tvungen att ta ett extra varv. Jag känner alltid frihet när jag är ute och går/springer och idag kom jag på varför. Jag har inte mobilen med mig. Annars har jag mobilen överallt, vart jag än går och då blir man aldrig riktigt ensam. Men då är man ute, utan mobilen och ingen kan nå en hur viktigt det än är. Det är superskönt.

Nu ska jag försöka laga lite mat, hur det nu ska gå med nytt kök…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!