Konsten att hantera telefonförsäljare

Hahha, det ringde! Och jag hade ingen jäkla aning om vart vi har telefonen. Så här sprang jag runt som en galning och försökte lyssna mig till varje ton. Hahaha, kan riktigt tänka mig hur det såg ut. En Fanny som springer runt i bikini och varje gång den låter, kutar, och mellan tonerna när det är tyst står helt blickstilla och väntar på nästa, hahaha! Och vet ni vem det var sen då..? En jäkla telefonförsäljare.

Och vad gör man med sånna? Jodå, jag har en hel del alternativ som jag brukar köra på! Här är några av dem.. haha. Dagens blev första!

– Nej tyvärr, mina föräldrar dog i tisdags i en bilolycka. *börja låtsasgråta*

– Que? Que? Que? Que? Que? (eller börja skrika på nåt språk som inte finns)

– Kör en dålig raggningsreplik (måste låta trovärdigt) och släng på luren.

Nej dom är på semester. (när kommer dem hem då?) om ca ett år. Ska jag lämna ett meddelande?

Jag lovar, de funkar. Aldrig nån som ringer upp igen! Haha…


Jadå, jag kan jag…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • haha! 🙂

    2009-08-06 18:16:11
    Svara
  • hahaha klockrent! 😉

    2009-08-06 16:17:07
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!