Heeej bloggeeen!

Heeej bloggeeen!

Nu är jag hemma in tha Norrvik… Hm, nej. Nu tar vi om det. Nu är jag hemma i Norrviken igen, efter ännu en mysig kväll med Fredric. Vi har mest tagit det lungt, sett på en film som hetter Disturbia, någon som har sett? Jag höll iallafall på att dö. Skrek, sparkade och viftade. Usch vilken panik jag fick. Han fick hålla fast mig! Haha. Jaja, jag tycker att den var bra ändå pga slutet! Haha. Nu ska jag faktiskt skynda mig upp i sängen och försöka sova ut inatt så att jag ska vara pigg imorgon! Då åker min familj ner till västkusten tills på måndag förresten. Så jag ska vara ensam här för första gången, huuu! Äh, jag överlever allt! 😀 Eftersom att jag är så cool och inte alls för bara någon timme sen satt och skrek pga en film….

Nej, lägga mig var det! Hörs tomorrooooow 🙂 puss!


<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • är fanny lite kär ?

  2009-08-09 09:53:11
  Svara
 • Fin blogg 🙂
  Följa varandra på bloglovin?

  Terese 2009-08-06 11:26:40 http://fantasidif.blogg.se/
  Svara
 • Den har jag sett. Jag satt också och skrek och sparkade, hahahahahah!

  2009-08-06 09:06:34
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!