I'm only human

Tjabba tjena hallå!

Här har ni mig äntligen, mitt i natten som vanligt! Haha. Jag har ju som sagt spenderat min kväll med Fredricsötnos. Först var vi hemma hos honom och kikade på film och hade det mys och sen fick jag ett ryck liknande gårdagens så jag ville ha 7elevenglass så vi travade ut i natten för att hitta det och det gjorde vi minsann! En lycklig Fanny då kan jag lova, haha. Så gick vi runt och åt den och då kände jag hur jag verkligen älskade allt och hur lycklig jag var. Jag älskar när jag får sånna stunder! Haha. Sedan gick vi tillbaka till honom och sedan var det dags för mig att ta pendeln hem och eftersom att han är den snällaste och gulligaste personen i världen (ingen överdrift) så åker han med mig, hit till Norrviken så att jag inte ska åka ensam. Sedan strulade det med tåg och bussar osv men nu är jag iallafall hemma och jag är hel och oskadd! Haha. Dödstrött däremot, så nu ska jag lägga ut lite bilder och sen blir det bums i säng medans det är mörkt ute idag!

Puss


Gå gå och gå 🙂

MUMS!

Mätt och belåten?

Fredric posar sönder! Haha <3

Puss & Kram (=

Jag börjar tycka mer och mer om Stockholm alltså…

godnatt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Jag blir så glad när jag läser att du har det bra i nya staden! Det glädjer mig:)

    2009-08-05 15:30:52
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!